Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.12.2025 - 08:53:23
Сторінки:  1  

Вибір кондиціонера для квартири

АвторПовідомлення

GIA

користувач

Статистика:

Привіт всім! Хочу поставити кондиціонер у квартиру, але не розумію, що саме потрібно. Площа кімнати близько 25 квадратів, вікна на сонячну сторону. Можете підказати, на що звертати увагу при виборі?

Повідомлення # 1 06.12.25 - 12:56:36
RE: Вибір кондиціонера для квартири

Alechka3080

користувач

Статистика:

Вітаю! З моєї практики можу сказати, що для такої площі підійде кондиціонер потужністю від 2,5 до 3 кВт. Обов'язково враховуй висоту стелі та кількість людей, що постійно перебувають у приміщенні. Якщо вікна на сонячну сторону, краще брати із запасом потужності, бо влітку буде серйозне навантаження. Ще радив би звернути увагу на рівень шуму - це важливо для спальні чи вітальні.

Повідомлення # 2 06.12.25 - 13:29:21

Esperanza Simplex

користувач

Статистика:

Повністю підтримую попередню пораду! Сам нещодавно вибирав систему для своєї оселі і зіткнувся з подібними питаннями. Вирішив замовити через https://activeclimate.net/uk/ - там є детальні характеристики кожної моделі та можна порівняти різні варіанти. Мені допомогли підібрати оптимальний варіант під мої умови, врахували всі нюанси. Встановлення пройшло швидко, фахівці все пояснили по експлуатації. Працює вже другий сезон без нарікань, температуру тримає чудово навіть у спеку.

----------------------------------------
Программы стажировок в США. WorkTravel USA и многое другое. We make it SIMPLE!http://www.simplex.dp.ua
Повідомлення # 3 06.12.25 - 13:47:57

kukish1

користувач

Статистика:

Дякую за інформацію! Особливо корисно було дізнатися про запас потужності для сонячної сторони. Сам теж задумувався про встановлення, тепер буду знати, на що звертати увагу при виборі моделі.

----------------------------------------
куртки, пуховики, жилетки. Цены минимальные http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=285165page=3
Повідомлення # 4 06.12.25 - 14:20:43

Котиса

користувач

Статистика:

Я теж скористався подібними рекомендаціями минулого місяця. Замовляв установку разом з кондиціонером, все зробили професійно. Зараз насолоджуюся прохолодою вдома, особливо після робочого дня. Дуже задоволений результатом, що послухався досвідчених людей на форумі!

Повідомлення # 5 06.12.25 - 14:59:51
Підготовка стін перед утепленням : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники