Дівчата, підкажіть будь ласка! Зима близько, а в мене немає теплого спортивного костюму. Хочу щось на флісі, щоб було комфортно і в квартирі, і на вулиці в прохолодну погоду. Які варіанти розглядати?
Дівчата, підкажіть будь ласка! Зима близько, а в мене немає теплого спортивного костюму. Хочу щось на флісі, щоб було комфортно і в квартирі, і на вулиці в прохолодну погоду. Які варіанти розглядати?
Я купувала собі минулої зими костюм на флісі і дуже задоволена! Головне - дивись щоб флісовий підклад був якісний, не колючий. Обов'язково міряй або замовляй на розмір більше, бо флісові костюми можуть сідати після прання. Ще радлю брати з кишенями на блискавках, дуже зручно.
Підтримую! Флісові костюми - це просто знахідка для холодної пори. Я знайшла чудові варіанти на https://exi.ua/zhinochi-sportyvni-kostiumy-na-flisi. Там є і класичні, і більш спортивні моделі. Брала собі сірий з рожевими вставками - виглядає стильно і дуже теплий. До речі, там часто бувають знижки, тому варто стежити за акціями.