Жіночі костюми на флісі »
Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.10.2025 - 12:34:58
Сторінки:  1  

Жіночі костюми на флісі

АвторПовідомлення

Танюшка Н.

користувач

Статистика:

Дівчата, підкажіть будь ласка! Зима близько, а в мене немає теплого спортивного костюму. Хочу щось на флісі, щоб було комфортно і в квартирі, і на вулиці в прохолодну погоду. Які варіанти розглядати?

----------------------------------------
Повідомлення # 1 24.08.25 - 07:20:10
RE: Жіночі костюми на флісі

Balalaykin

користувач

Статистика:

Цитата:
Дівчата, підкажіть будь ласка! Зима близько, а в мене немає теплого спортивного костюму. Хочу щось на флісі, щоб було комфортно і в квартирі, і на вулиці в прохолодну погоду. Які варіанти розглядати?
Я купувала собі минулої зими костюм на флісі і дуже задоволена! Головне - дивись щоб флісовий підклад був якісний, не колючий. Обов'язково міряй або замовляй на розмір більше, бо флісові костюми можуть сідати після прання. Ще радлю брати з кишенями на блискавках, дуже зручно.

Повідомлення # 2 24.08.25 - 07:52:46

Oxy29

користувач

Статистика:

Підтримую! Флісові костюми - це просто знахідка для холодної пори. Я знайшла чудові варіанти на https://exi.ua/zhinochi-sportyvni-kostiumy-na-flisi. Там є і класичні, і більш спортивні моделі. Брала собі сірий з рожевими вставками - виглядає стильно і дуже теплий. До речі, там часто бувають знижки, тому варто стежити за акціями.

Повідомлення # 3 24.08.25 - 08:17:06
Освітлюючі зубні пасти : Попередня темаНаступна тема: +Украина. Продам буцефаландры.
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники