Освітлюючі зубні пасти »
Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.10.2025 - 09:51:28
Сторінки:  1  

Освітлюючі зубні пасти

АвторПовідомлення

Рианна

користувач

Статистика:

Всім привіт! Цікавлять освітлюючі зубні пасти. Чи дійсно вони працюють? Хочу відбілити зуби, але боюся пошкодити емаль. Поділіться досвідом!

----------------------------------------
NEW из USA! Платья. Обувь мужская и женская.Б/у и новое из USA (для девочки до 5 лет). Велосипед Univega 3-5 лет.
Повідомлення # 1 06.08.25 - 11:09:52
RE: Освітлюючі зубні пасти

Nadyasha

користувач

Статистика:

Доброго дня! Освітлюючі пасти справді можуть допомогти покращити колір зубів, але важливо розуміти їх принцип дії. Більшість таких паст працюють за рахунок видалення поверхневих плям від кави, чаю, тютюну тощо. Для безпеки емалі обирайте пасти з низьким показником абразивності (RDA до 70) та уникайте щоденного використання агресивних відбілюючих засобів. Кращий результат дають пасти з ензимами та м'якими полірувальними частинками.

Повідомлення # 2 06.08.25 - 12:03:38

vizirisuz

користувач

Статистика:

Маю досвід з освітлюючими пастами! Використовую швейцарську пасту з унікальною формулою вже три місяці. Зуби стали помітно світлішими, але головне - емаль не постраждала. Паста має приємний смак та красивий колір, що додає позитиву до щоденної рутини. Результат поступовий, але стійкий. curaprox be you - ось моя знахідка. Чищу нею зуби ввечері, а вранці звичайною пастою.

Веб-студия предлагает: сделать сайт, визитка студии, лучшие веб-дизайнеры.
Повідомлення # 3 06.08.25 - 12:48:04
Освещение аквариума : Попередня темаНаступна тема: Жіночі костюми на флісі
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники