Кухня на маленькій площі »
Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.10.2025 - 09:59:16
Сторінки:  1  

Кухня на маленькій площі

АвторПовідомлення

JiganLLemon

користувач

Статистика:

Хлопці, у мене кухня 6 квадратів, треба максимально функціонально все організувати. Готові кухні підійдуть для такої площі? Чи краще робити на замовлення? Який досвід у когось є з маленькими кухнями?

----------------------------------------
Повідомлення # 1 04.09.25 - 11:12:20
RE: Кухня на маленькій площі

Fijo

користувач

Статистика:

Цитата:
Хлопці, у мене кухня 6 квадратів, треба максимально функціонально все організувати. Готові кухні підійдуть для такої площі? Чи краще робити на замовлення? Який досвід у когось є з маленькими кухнями?
Для маленьких кухонь готові варіанти навіть кращі, бо зазвичай вони розроблені з урахуванням ергономіки та максимального використання простору. На замовлення може вийти дорожче і довше за часом. Головне - обрати кутову або П-подібну планування, якщо дозволяє геометрія приміщення. Обов'язково дивися на глибину стільниць - 60 см стандарт, але для маленьких кухонь інколи кращі 55 см варіанти.

Повідомлення # 2 04.09.25 - 11:32:47

ALen

користувач

Статистика:

Цілком згоден з попереднім коментарем! У мене теж невелика кухня була, близько 5,5 квадратів. Довго думав робити чи купувати готову. Зрештою вибрав готовий варіант і не шкодую. Тут готові кухні недорого знайшов ідеальний варіант саме для маленького простору. Важливий момент - планування 'робочого трикутника' між мийкою, плитою та холодильником. У готових кухнях це зазвичай вже продумано. Також раджу брати кухню з інтегрованою технікою - економить місце і виглядає сучасно.

Повідомлення # 3 04.09.25 - 12:25:16
Как оживить перистолистник? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники