Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.12.2025 - 11:23:06
Сторінки:  1  

Необхідні аналізи перед візитом

АвторПовідомлення

M_Dnepr

користувач

Статистика:

Які аналізи потрібно здати в першу чергу, перш ніж іти до трихолога, щоб не витрачати зайвий час і гроші? Хочу підготуватися до першого візиту, оскільки проблема лікування облисіння у чоловіків стає все актуальнішою.

Повідомлення # 1 30.10.25 - 11:27:38
RE: Необхідні аналізи перед візитом

Ivanna1000

користувач

Статистика:

Дуже слушне питання! Базовий набір, який майже завжди просять: загальний аналіз крові, феритин (це дуже важливо!), рівень вітаміну D, гормони щитоподібної залози (ТТГ, Т4 вільний) та, можливо, деякі статеві гормони (тестостерон, ДГТ). Це допоможе лікарю швидко оцінити внутрішній стан організму і визначити, чи є дефіцити, які погіршують лікування випадання волосся.

----------------------------------------
Рассада клубники в стаканчиках, более 30 сортов, информация в 1-м сообщении.
Повідомлення # 2 30.10.25 - 11:49:07

sergei722

користувач

Статистика:

Я теж починав з аналізів, і виявилося, що у мене був суттєвий дефіцит заліза, хоча я чоловік. Після його корекції та спеціальних стимулюючих процедур вдалося зупинити облисіння. Звісно, трихолог сам призначить необхідне, але базові аналізи мати при собі буде плюсом. Почитайте, які діагностичні процедури зазвичай використовують для виявлення причин лікування алопеції у чоловіків. Там може бути і трихоскопія, і спектральний аналіз. Наприклад, тут є інформація про діагностику: https://neovita.com.ua/service/trichology/lechenie-vypadeniya-volos-u-mujchin.

----------------------------------------
КЛАДКА КАФЕЛЯ. ИНТЕРЕСНО? ВАМ СЮДА!!! ,кс 0973823100,Алмазное сверление, услуги тепловизора,трассоискателя, нахождение утечек воды . сайт
Повідомлення # 3 30.10.25 - 12:21:25
vBulletin Suite 4.1.7 Null By VietvBB Team : Попередня темаНаступна тема: z-index флешки в теме
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники