Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.06.2026 - 09:48:27
Сторінки:  1  

Виплати військовополоненим

АвторПовідомлення

-Ritchie Blackmore-

користувач

Статистика:

Доброго дня, люди. Підкажіть, чи можна отримати одноразову грошову допомогу, якщо військовий повернувся з полону, але в нього погіршилося здоров'я через умови перебування? Чи це окрема процедура, чи це ті самі виплати, що й для всіх полонених? І чи потрібно проходити військово-лікарську комісію, щоб підтвердити погіршення стану?

Повідомлення # 1 22.04.26 - 10:07:49
RE: Виплати військовополоненим

irina-malvina

користувач

Статистика:

Повернення з полону – це вже підстава для отримання одноразової допомоги, навіть без погіршення здоров'я. Але якщо здоров'я погіршилося внаслідок полону, ви маєте право на додаткову компенсацію. Для цього обов'язково потрібно пройти військово-лікарську комісію, яка встановить причинний зв'язок між захворюванням або травмою та перебуванням у полоні. Після отримання висновку комісії можна подавати заяву на отримання додаткової допомоги. Раджу не зволікати з комісією, бо деякі види виплат мають строки давності.

Повідомлення # 2 22.04.26 - 10:48:44

Mechan1c

користувач

Статистика:

У нашому місті є родина, де батько повернувся з полону з серйозними проблемами зі здоров'ям. Вони не знали, як оформити виплати військовополоненим після повернення, особливо з урахуванням інвалідності. Звернулися до спеціалістів, ті допомогли пройти всі інстанції та отримати максимально можливі суми. Ось де вони отримували допомогу: https://eopora.com.ua/services/viplati-simyam-polonenih. Не нехтуйте військово-лікарською комісією, це ключ до багатьох виплат.

Повідомлення # 3 22.04.26 - 11:33:39
Заморозка. Коллективный заказ - 46 : Попередня темаНаступна тема: косметологічна кушетка яку обрати
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники