Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.12.2025 - 09:00:59
Сторінки:  1  

Секрети правильного освітлення коридору

АвторПовідомлення

Fedorovich

користувач

Статистика:

Дівчина, у вас є досвід з освітленням коридору? Мій виглядає дуже темно, навіть із ввімкненим світлом. Може, якась фарба темного кольору впливає?

Повідомлення # 1 17.12.25 - 22:24:41
RE: Секрети правильного освітлення коридору

Алена_К

користувач

Статистика:

Цитата:
Дівчина, у вас є досвід з освітленням коридору? Мій виглядає дуже темно, навіть із ввімкненим світлом. Може, якась фарба темного кольору впливає?
На мою думку, це часто складається з кількох факторів одразу. Перш за все, озирніться на висоту, де розташовані світильники — вони можуть бути занадто низько або кут їхнього світла дуже вузький. Я мав таку проблему й переставив лампи вище на метр, і тоді все змінилось. Другий момент — це світлі поверхні. Якщо у вас темні шпалери або фарба, світло просто поглинається, не відбиваючись. Спробуйте хоча б біле або бежеве фарбування однієї зі стін.

----------------------------------------
мое хобби
Повідомлення # 2 17.12.25 - 22:51:00

Yano4ka

користувач

Статистика:

Я мав подібну ситуацію у своїй квартирі, коридор був справді похмурий. Змінив підхід до освітлення й добавив кілька додаткових світильників — налаштував спеціальну схему, яка реально помогла. Знайшов чудову стаття про це все на https://citylife.kyiv.ua/category/czikavo-znaty/ – там розбирали навіть найдрібніші деталі про правильне освітлення в домі. Спробуйте й у вас все буде окей

Повідомлення # 3 17.12.25 - 23:36:35
Коврики для геймерів : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники