Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.12.2025 - 09:02:25
Сторінки:  1  

Як зробити круглу стелю з гіпсокартону

АвторПовідомлення

Valika

користувач

Статистика:

Доброго дня! Побачив у когось на фото дуже цікавий дизайн стелі з підсвіткою у вигляді кола. Вирішив собі зробити щось подібне, але не знаю, як розрахувати потрібну кількість гіпсокартону та профілів для такої фігури. Може, хто вже стикався?

Повідомлення # 1 13.11.25 - 07:22:00
RE: Як зробити круглу стелю з гіпсокартону

Лусинка

користувач

Статистика:

Що стосується гіпсокартону, то для кола краще використовувати гнучкий армований варіант, він спеціально для складних форм. Основа – це розрахунок діаметра та, відповідно, площі твого кола. Потрібно знати радіус, а далі вже за формулою все вважається. Без цього нікуди – доведеться точно знати, скільки матеріалу піде.

----------------------------------------
ЧУДО-ВЕЩИ Авторская текстильная кукла Мастер-Классы
Повідомлення # 2 13.11.25 - 07:58:38

koalla

користувач

Статистика:

Так, кола з гіпсокартону – це ціла наука. Мені дуже допоміг детальний гайд, де все розжовано по кроках: як розрахувати площу, як розмітити стелю, які профілі використовувати. Ось посилання, рекомендую ознайомитись перед початком робіт: https://proremont.tech/ploshha-kruga-yak-vyrahuvaty-formula-pryklady-ta-poyasnennya/. З власного досвіду – не економ на направляючих, краще ставити частіше, щоб конструкція не прогнулася з часом.

Повідомлення # 3 13.11.25 - 08:49:17
Отзывная компания ПО РУЛЯМ : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники