Куди інвестувати в Україні?

Куди інвестувати в Україні?

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.12.2025 - 08:54:57
Сторінки:  1  

Передача звітності через М.E.Doc

АвторПовідомлення

werty775

користувач

Статистика:

Всім привіт! Нас цікавить, як звітність через М.E.Doc подається в органи? Це реально надійно? Чи можуть виникнути проблеми при передачі?

Повідомлення # 1 23.12.25 - 01:16:02
RE: Передача звітності через М.E.Doc

ЗЛАТА

користувач

Статистика:

Тут комп'ютер в моїй голові вимкнувся) Але відповідь проста — М.E.Doc інтегрована з державними системами напрямку. Звітність йде через захищені канали, і система сама перевіряє, чи все коректно дійшло. Ти отримуєш звіт про прийняття документа на офіційних серверах. Це набагато надійніше, ніж ручна передача. Я роблю звітність через М.E.Doc уже років шість, й за весь цей час не було жодних проблем з передачею.

Повідомлення # 2 23.12.25 - 01:59:49

tousculpa

користувач

Статистика:

Цитата:
Тут комп'ютер в моїй голові вимкнувся) Але відповідь проста — М.E.Doc інтегрована з державними системами напрямку. Звітність йде через захищені канали, і система сама перевіряє, чи все коректно дійшло. Ти отримуєш звіт про прийняття документа на офіційних серверах. Це набагато надійніше, ніж ручна передача. Я роблю звітність через М.E.Doc уже років шість, й за весь цей час не було жодних проблем з передачею.
За часи нашої роботи з М.E.Doc я не знаю жодного випадку, щоб документи не дійшли до органів чи були відхилені через технічні проблеми. Система має вбудовану систему контролю якості, яка перевіряє документ перед відправкою за всіма критеріями. Коли ми перейшли на цю систему через ПП «СТ центр», спеціалісти пояснили нам усі деталі безпеки та надійності. Тепер ми впевнені, що наша звітність завжди дійде куди потрібно в тій формі, в якій потрібна. Детальніше про це можна дізнатись тут: https://stcentr.com.ua/medoc . Там є вся інформація про процес подання та гарантії.

----------------------------------------
boston red sox theme song
Повідомлення # 3 23.12.25 - 02:29:07
Освітлення низьких стель : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники